Dramski studio osnovala je diplomirana glumica Kristina Dajč, sada Pejičić 2004. godine. Sve je počelo kao ideja da se deci školskog uzrasta pruži mogućnost da upoznaju svet glume i pozorišta kroz kreativan rad , druženje, podršku i dramsku igru. Bez zastrašujućih audicija, suština je da decu oslobodimo treme i pružimo im mogućnost da glume, ako žele. Naš moto je da se talenti ne rađaju nego se otkrivaju, neguju i razvijaju. Postalo je ozbiljnije kada su deca pokazala interesovanje za studio i ono što u njemu radimo i sledeće godine i naredne, redovno dolazeći i pozivajući svoje drugare da nam se pridruže. Podršku roditelja smo dobijali priređujući dobre priredbe i predstave u pravom pozorištu. Vremenom se i dramski studio razvijao, menjao, učio i rastao zajedno sa decom. Tako je dobio i svoj naziv „ Čudesno zrno“.

„Čudesno zrno“ danas broji preko 100 članova.Možemo se pohvaliti sa više od 70 odigranih završnih predstava u pozorištu Dadov, Teatar 78 i Ustanovi kulture Palilula. Radimo u prostorijama osnovnih škola na desetak lokacija u Beogradu i imamo tendenciju da se širimo. Časove vodi diplomirana glumica Kristina Pejičić.
Kristina Pejičić – je rođena 25.04.1979.u Beogradu. Glumu je diplomirala 2003.godine na Akademiji umetnosti u klasi profesora Ivana Bekjareva. U školskim danima je bila pet godina podmladak Dah teatra koji se pretežno bavi pokretom. Igrala je u predstavama “ Svet“-B.Nušića u režiji Miloša Jagodića , „ Putujuće pozorište Šopalović“-Lj.Simovića u režiji Ivana Bekjareva , „ Voleti i boleti „ u režiji Aleksandre Nikolić i kolaž predstavi najboljih ispitnih vežbi iz scenskog pokreta“ u režiji prof.Marice Vuletić. Uradila je tri ciklusa sinhronizacije dečijih bajki i basni za Jugovideo: „Najlepše bajke da deca pajke“, „Životinje u pričama“ i „Velikani kad su bili mali“ u dramatizaciji i režiji Stanoja Dankovića. Odigrala je veliki broj predstava za decu među kojima su i predstave: „ Pače Drakče u cirkusu“ i „ Mala Mija ne veruje u Deda Mraza“ u čijem stvaranju je i učestvovala. Ipak najponosnija je na svoj rad sa decom u dramskom studiju „Čudesno zrno“ čemu je trenutno najviše posvećena.